MOVE!

Is je eigen sport net niet wat je altijd zoekt? Wil je meer sporten dan alleen je eigen sport doen? Dan is MOVE! zeker iets voor jou! MOVE! staat voor Motorische Ontwikkeling en Vaardigheids Educatie, kortom lekker sporten en bewegen.

We gaan per keer verschillende sporten doen en dit heeft allerlei voordelen voor de sporter: dit heet breed motorische ontwikkeling. Wat is breed motorische ontwikkeling? Klik hier.

MOVE op eigen niveau

Binnen MOVE hebben de sporters zelf ook veel te zeggen: hoe ver wil jij jezelf uitdagen en ook zelf bepalen waarmee je aan de slag gaat? Dan moet je bij MOVE van de Bewegingsambassadeurs zijn. Het verschil met je normale sporttraining is dat je niet 1 sport doet, maar per keer verschillende sporten en onderdelen. Ga je gewoon lekker sporten of jezelf op een onderdeel uitdagen? Dit bepaal je als sporter ook zelf.

Tijdens 1 activiteit kun je bijvoorbeeld bezig zijn met tikkertje, tennis, touwklimmen, voetballen, trampoline springen, basketballen en samenwerken en dat allemaal op een prettige manier. We maken groepen van sporters en kinderen die elkaar kunnen helpen. Voor sommigen zal het gaan om op een goede manier te sporten en elkaar en zichzelf uit te dagen en anderen willen juist rustig zelf aan de slag gaan.


Inschrijven voor elke activiteit kan via onderstaande knop. Vragen en/of opmerkingen over MOVE? Gebruik het formulier onderaan deze pagina of zoek contact met Sander of Sjoerd.

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen? We zijn hier om te helpen! Neem gerust contact met ons op voor antwoorden en ondersteuning.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul het formulier in en we staan klaar om je te helpen. Jouw vragen zijn belangrijk voor ons!

Telefoonnummer (vereist)
E-mail (vereist)
Telefoonnummer (vereist)
Organisatie (vereist)
Onderwerp (vereist)
Bericht (vereist)
0