Wie zijn wij

Als Bewegingsambassadeurs willen Sander van Weerlee-Feenstra en Sjoerd Jenninga het verschil maken in het vaker, divers en beter laten bewegen van jeugd in Nederland.

Sander: “Met als vertrekpunt ontwikkeling en groei van de vakleerkrachten en lessen bewegingsonderwijs op basisscholen dragen wij bij aan het beter en leuk maken van het bewegen.”

Sjoerd: “Door elk kind op eigen tempo en niveau divers te laten bewegen ontstaat er plezier en motivatie. Niemand moet iets halen, maar kan zichzelf wel uitdagen met behulp van onze producten en dienstverlening.”

Loop je rond met een idee over meer en beter bewegen, dan denken we graag met je mee. Wil je een situatie rondom bewegen, sporten of leren in het bewegen veranderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via het contactformulier kun je jouw vraag, opmerking of idee achterlaten. Tot snel!

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen? We zijn hier om te helpen! Neem gerust contact met ons op voor antwoorden en ondersteuning.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul het formulier in en we staan klaar om je te helpen. Jouw vragen zijn belangrijk voor ons!

Telefoonnummer (vereist)
E-mail (vereist)
Telefoonnummer (vereist)
Organisatie (vereist)
Onderwerp (vereist)
Bericht (vereist)
0